Останнє оновлення товарів на сайті: 19.05.2024
Ми знаходимося в м.Одеса за адрес.:
Преображенська, 68
(048) 788-94-65
(096) 373-93-24
leonodessa@ukr.net
(096) 394-34-22
Пошта копіцентра: Lkopicentr@gmail.com
(093) 776-17-41
(095) 122-34-23
часы работы Прийом замовлень: Цілодобово
Пн-Сб з 10:00 до 18:00
Смарт-годинник Amazfit T-REX 2 Astro Black Gold
  • Код товару: 134981
  • Виробник: AMAZFIT
  • Наявність: Уточнюйте у менеджера

48

Товар закінчився

На даний момент товару немає в наявності. Час та можливість постачання уточнюйте у менеджера.

Теги: AMAZFIT

Мiцний похiдний розумний годинник з GPS.

  • Двохдiапазонне та п'ятисупутникове позицiонування
  • Робота при наднизьких температурах
  • Iмпорт маршруту та навiгацiя у реальному часi*
  • Вiйськовий стандарт мiцностi
  • 24 днi роботи вiд батареї

*Цi функцiї будуть доданi в ОТА-оновленнi

Надзвичайна мiцнiсть усерединi та зовнi

Випробуйте гострi вiдчуття вiд полювання з абсолютним титаном мiцностi - Amazfit T-Rex 2. Годинник пройшов 15 випробувань за вiйськовим стандартом (1) щоб довести, що вiн може бути поряд з вами в найважчих умовах, на маршрутах по вологих тропiчних лiсах, в горах або за холодних температурах.

  • 70*C - Жаростiйкiсть
  • -40*C - Морозостiйкiсть
  • 240 год - Вологостiйкiсть
  • Стiйкiсть до сольового туману - 96 годин
  • Стiйкiсть до крижаного дощу
  • Ударостiйкiсть
Короткий стиль

Вiдвертий i модний вигляд Amazfit T-Rex 2 натхненний духом природи. Дисплей HD AMOLED прозорий, як найчистiший океан, i дозволяє вiдобразити дива дикої природи або неприборканi мiськi джунглi за допомогою десяткiв циферблатiв з вiдповiдними дисплеями (2). Завантажте зображення, що сподобалося, з програми Zepp або завантажте унiкальне зображення, яке означає щось особливе для вас.

Готовий до дiй

Amazfit T-Rex 2 має великий екран, який полегшує перегляд життєво важливих для вашої пригоди даних - чи то пiд сонцем пустелi, чи пiд мiськими лiхтарями, чи в походi при свiтлi мiсяця. Матове покриття годинника i безель з металевим напиленням доповненi силiконовим, ремiнцем, який не вбирає пiт, що зберiгає годинник сухим i зручним, поки ви протистоїте стихiї.

  • 1,39 дюйма
  • 326 пiкселiв на дюйм
  • 1000 нiт
Сила для будь-яких пригод

Потужна батарея для довгих пригод дозволяє працювати до 24 днiв при звичайному використаннi (3), Amazfit T-Rex 2 переповнений енергiєю, яка вам потрiбна у ваших пригодах.

  • 24 днi - Звичайний режим використання
  • 10 днiв - Iнтенсивне використання
  • 45 днiв - Енергозберiгаючий режим
  • 26 годин - Точний GPS-режим
  • 50 годин - Збалансований GPS-режим
  • 58 годин - Економний GPS-режим
Робота при наднизьких температурах

Створений для смiливих Amazfit T-Rex 2 досить мiцний, щоб вiн працював (4) навiть при наднизьких температурах до -30*C. Таким чином, корпус годинника не тiльки може фiзично протистояти холоду, але ви також можете продовжувати використовувати функцiї годинника, коли умови стають бiльш важкими. Вiдчуйте викуту з льоду стiйкiсть.

  • -30*C - Час роботи батареї при наднизьких температурах
  • 10 годин - при увiмкненому GPS
  • 9 днiв - при вимкненому GPS
Двосмугова та п'ятисупутникова навiгацiя

Не обмежуйте свої пригоди завдяки дводiапазонному позицiонуванню годинника та пiдтримцi п'яти супутникових систем позицiонування, що дозволяє ефективно знизити перешкоди вiд навколишнього середовища та досягти бiльш точного позицiонування (5). Пiшi туристи, альпiнiсти та дослiдники будь-якого роду можуть пiдкорювати новi вершини та вiдкривати новi шляхи завдяки вбудованим у T-Rex 2 компасу та барометричному висотомiру.

Дослiджуйте та пiдкорюйте незвiданеIмпорт маршруту та навiгацiя в реальному часi

Хочете пройтися знаменитою стежкою або пройти слiдами когось iз ваших знайомих? Дайте волю своєму внутрiшньому дослiднику та прокладайте новi маршрути, iмпортуючи файли маршрутiв iз програми Zepp. Ваш рух iмпортованим маршрутом i навiть ваш рух власним унiкальним маршрутом може вiдображатися в режимi реального часу прямо на годиннику (6).

Пряма зворотна навiгацiя

Давньогрецький фiлософ Архiмед сказав вiдому фразу, що найкоротша вiдстань мiж двома точками це пряма лiнiя. Враховуючи це, годинник Amazfit T-Rex 2 може показати вам найкоротшу пряму вiдстань (7) назад до мiсця початку вашого шляху, щоб ви не втрачали час, якщо поспiшайте.

Розпiзнавання силових тренувань. Тренуйте внутрiшнього звiра

Amazfit T-Rex 2 може автоматично розпiзнавати рухи та пiдраховувати кiлькiсть повторень десяткiв* типiв (8) силових тренувань, багато з яких мають варiацiї в додатку Zepp, а також вiдстежувати час вiдпочинку мiж пiдходами для пiдтримки ефективностi тренувань.

*Розпiзнавання бiльшої кiлькостi силових тренувань буде додано в OTA-оновленнi.

Пiсля завершення тренування додаток Zepp наочно покаже вам групу м'язiв, яку ви тренували, i тривалiсть тренування, щоб ви могли переконатися, що достатньо довго тренували потрiбнi м'язи.

Прокладiть свiй шлях за допомогою шаблонiв тренувань

Постiйнiсть - ключ до успiху. Створюйте власнi шаблони тренувань для 11 рiзних видiв спорту (9) у додатку Zepp, за якими ви можете стежити на Amazfit T-Rex 2.

Кожен шаблон можна роздiлити на етапи розминки, тренування, вiдпочинку, вiдновлення та завершення, якi можна повторювати до 30 разiв у кожному шаблонi. Ви навiть можете налаштувати годинник на вiдправку нагадувань або автоматичну змiну етапiв тренування в залежностi вiд частоти пульсу, тривалостi тренування, спалених калорiй тощо. Шаблони iнтервальних тренувань також можна створювати прямо на годиннику.

Зрозумiйте, на що ви здатнi

Вiдстежуйте свої результати професiйнiше за допомогою розробленого PeakBeats™ алгоритму статусу тренування, який оцiнює такi спецiальнi данi, як максимальне поглинання кисню (VO2 Max), час повного вiдновлення, тренувальне навантаження та ефект тренування.

Не обмежуйте себе завдяки бiльш нiж 150 вбудованим спортивним режимам

Величезний вибiр з понад 150 спортивних режимiв Amazfit T-Rex 2 включає режим триатлону, що перевiряє витривалiсть, професiйний режим бiгу по треку iз записом даних кiл (10) i з iнтелектуальною корекцiєю траєкторiї, а також повiльний режим вiдпрацьовування свiнгiв. Яка б активнiсть вас не захоплювала, ви, напевно, знайдете для неї вiдповiдний режим на T-Rex 2.

Розумне розпiзнавання 8 видiв спортивного навантаження

Починайте дiяти швидко i легко. Як тiльки ви почнете займатися одним з цих восьми видiв спорту, годинник розпiзнає ваш рух i автоматично (11) запропонує вам вiдкрити вiдповiдний спортивний режим.

Витримуйте шторм iз водонепроникнiстю 10 АТМ

Для тих, у кого почуття пригод нiколи не згасає, годинник має клас водонепроникностi (12) 10 ATM, що означає, що вони можуть витримати тиск води, еквiвалентний 100 метрам. Витримуйте дощi, плавайте в басейнах та пiдкорюйте океан з Amazfit T-Rex 2.

Не просто виживання, а процвiтання iз цiлодобовим контролем за здоров'ям

Розроблений компанiєю оптичний ФПГ-датчик iз 6 фотодiодами BioTracker™ 3.0 забезпечує швидкий та точний цiлодобовий монiторинг (13) серцебиття, рiвня насичення кровi киснем (SpO2) та рiвнiв стресу. Вiн також може визначити частоту вашого дихання i здатний швидко та зручно вимiряти цi чотири важливi показники здоров'я (14) лише одним натисканням (15).

Пiднiмайтеся безпечно зi значками пiдказок про рiвень SpO2

Перед початком пiдйому налаштуйте годинник так, щоб вiн попереджав вас при кожнiй значнiй змiнi висоти над рiвнем моря (16), i вiн запропонує вам виконати ручний вимiр рiвня SpO2.

Система оцiнки стану здоров'я PAI

PAI (17) збирає данi про стан здоров'я, тренування i навiть данi про повсякденнi справи, такi як прибирання будинку, i перетворює їх на єдиний показник, що дозволяє легко отримати уявлення про стан вашого здоров'я.

Монiторинг якостi сну
  • Монiторинг 18 фаз нiчного та короткого (денного) сну
  • Вiдстеження якостi дихання увi снi
  • Рекомендацiї щодо покращення звичок, пов'язаних зi сном
Потужна ОС Zepp OS

Пiдтримка стороннiх додаткiв

Велика екосистема програм включає бiльше 10 мiнi-програм, а також дозволяє навiть пiдключити годинник до камери GoPro*, щоб записувати свої пригоди прямо на ходу. А завдяки пiдтримцi Home Connect годинник допоможе покращити ваше повсякденне життя, коли ви повернетеся додому.

*Пiдтримка GoPro буде доступна в OTA-оновлень.

Iнтуїтивно зрозумiла операцiйна система Zepp OS дозволяє легко знайти те, що ви шукаєте на Amazfit T-Rex 2. Плавна взаємодiя i спецiально розроблений користувальницький iнтерфейс розумного годинника пiдвищують зручнiсть роботи з цiєю легкою та енергоефективною ОС.

Велика екосистема програм включає бiльше 10 мiнi-програм, а також ви навiть можете пiдключити годинник до камери GoPro*, щоб записувати свої пригоди прямо на ходу. А завдяки пiдтримцi Home Connect годинник допоможе покращити ваше повсякденне життя, коли ви повернетеся додому.*Пiдтримка GoPro буде доступна в OTA-оновленнi.

Пiдключiться до програми Zepp i спростiть повсякденне життя

Додаток Zepp на телефонi дозволяє вiдображати та аналiзувати данi про здоров'я та фiзичнi навантаження, мiстить магазин циферблатiв, забезпечує оновлення системи годинника та полегшує управлiння розумним пристроєм.

*Пiдтримка GoPro буде доступна в OTA-оновлень.

1Вiдповiднi данi з цiєї теми взятi з наступного звiту: H202203154768-01EN. Бiльш тривалий вплив не рекомендується, оскiльки може призвести до пошкодження годинника та його компонентiв.

2iДисплей постiйно увiмкнено

Характеристики:

Не сортировано
Iнтерфейси пiдключення Bluetooth
Ємнiсть акумулятора 500 мАг
Артикул T-REX 2 Astro Black Gold
Вага 66.5 г
Виробник Amazfit
Висота корпусу 47.1 мм
Гарантiя, мiс 12
Дiагональ дисплея 1.39*
Датчик освiтлення є
Датчики акселерометр, гiроскоп, крокомiр, барометр, альтиметр, SpO2
Додатковi функцiї вiбрацiя, пошук годинника, погода, пошук телефону
Захист корпусу вiд води
Змiнний ремiнець так
Колiр корпусу золотистий
Колiр ремiнця чорний
Країна виробництва Китай
Матерiал корпуса полiмер
Матерiал ремiнця силiкон
Модель T-REX 2 Astro Black Gold
Монiторинг вiдстеження сну, фiзичної активностi, пройденої вiдстанi, кiлькiсть спалених калорiй, швидкiсть руху, контроль мiсця розташування, Оксиметр
Навiгацiя GPS, A-GPS
Операцiйна система AMAZFIT OS
Повiдомлення SMS, виклики, подiї календаря, соцiальнi мережi, електронна пошта, MMS, втрата зв'язку з пристроєм, низький заряд гаджета, нагадування
Пульсометр є
Рiвень захисту 10ATM
Роздiльна здатнiсть 454 х 454
Розмiр корпусу 47 мм
Сенсорний екран так
Сумiсна ОС iOS, Android
Тип чоловiчi
Тип дисплея кольоровий
Тип зарядки магнiтний з'єднувач
Тип матрицi AMOLED
Товщина корпусу 13.65 мм
Форма годинника круглi
Час автономної роботи до до 10 днiв
Ширина корпусу 47.1 мм

Мiцний похiдний розумний годинник з GPS.

  • Двохдiапазонне та п'ятисупутникове позицiонування
  • Робота при наднизьких температурах
  • Iмпорт маршруту та навiгацiя у реальному часi*
  • Вiйськовий стандарт мiцностi
  • 24 днi роботи вiд батареї

*Цi функцiї будуть доданi в ОТА-оновленнi

Надзвичайна мiцнiсть усерединi та зовнi

Випробуйте гострi вiдчуття вiд полювання з абсолютним титаном мiцностi - Amazfit T-Rex 2. Годинник пройшов 15 випробувань за вiйськовим стандартом (1) щоб довести, що вiн може бути поряд з вами в найважчих умовах, на маршрутах по вологих тропiчних лiсах, в горах або за холодних температурах.

  • 70*C - Жаростiйкiсть
  • -40*C - Морозостiйкiсть
  • 240 год - Вологостiйкiсть
  • Стiйкiсть до сольового туману - 96 годин
  • Стiйкiсть до крижаного дощу
  • Ударостiйкiсть
Короткий стиль

Вiдвертий i модний вигляд Amazfit T-Rex 2 натхненний духом природи. Дисплей HD AMOLED прозорий, як найчистiший океан, i дозволяє вiдобразити дива дикої природи або неприборканi мiськi джунглi за допомогою десяткiв циферблатiв з вiдповiдними дисплеями (2). Завантажте зображення, що сподобалося, з програми Zepp або завантажте унiкальне зображення, яке означає щось особливе для вас.

Готовий до дiй

Amazfit T-Rex 2 має великий екран, який полегшує перегляд життєво важливих для вашої пригоди даних - чи то пiд сонцем пустелi, чи пiд мiськими лiхтарями, чи в походi при свiтлi мiсяця. Матове покриття годинника i безель з металевим напиленням доповненi силiконовим, ремiнцем, який не вбирає пiт, що зберiгає годинник сухим i зручним, поки ви протистоїте стихiї.

  • 1,39 дюйма
  • 326 пiкселiв на дюйм
  • 1000 нiт
Сила для будь-яких пригод

Потужна батарея для довгих пригод дозволяє працювати до 24 днiв при звичайному використаннi (3), Amazfit T-Rex 2 переповнений енергiєю, яка вам потрiбна у ваших пригодах.

  • 24 днi - Звичайний режим використання
  • 10 днiв - Iнтенсивне використання
  • 45 днiв - Енергозберiгаючий режим
  • 26 годин - Точний GPS-режим
  • 50 годин - Збалансований GPS-режим
  • 58 годин - Економний GPS-режим
Робота при наднизьких температурах

Створений для смiливих Amazfit T-Rex 2 досить мiцний, щоб вiн працював (4) навiть при наднизьких температурах до -30*C. Таким чином, корпус годинника не тiльки може фiзично протистояти холоду, але ви також можете продовжувати використовувати функцiї годинника, коли умови стають бiльш важкими. Вiдчуйте викуту з льоду стiйкiсть.

  • -30*C - Час роботи батареї при наднизьких температурах
  • 10 годин - при увiмкненому GPS
  • 9 днiв - при вимкненому GPS
Двосмугова та п'ятисупутникова навiгацiя

Не обмежуйте свої пригоди завдяки дводiапазонному позицiонуванню годинника та пiдтримцi п'яти супутникових систем позицiонування, що дозволяє ефективно знизити перешкоди вiд навколишнього середовища та досягти бiльш точного позицiонування (5). Пiшi туристи, альпiнiсти та дослiдники будь-якого роду можуть пiдкорювати новi вершини та вiдкривати новi шляхи завдяки вбудованим у T-Rex 2 компасу та барометричному висотомiру.

Дослiджуйте та пiдкорюйте незвiданеIмпорт маршруту та навiгацiя в реальному часi

Хочете пройтися знаменитою стежкою або пройти слiдами когось iз ваших знайомих? Дайте волю своєму внутрiшньому дослiднику та прокладайте новi маршрути, iмпортуючи файли маршрутiв iз програми Zepp. Ваш рух iмпортованим маршрутом i навiть ваш рух власним унiкальним маршрутом може вiдображатися в режимi реального часу прямо на годиннику (6).

Пряма зворотна навiгацiя

Давньогрецький фiлософ Архiмед сказав вiдому фразу, що найкоротша вiдстань мiж двома точками це пряма лiнiя. Враховуючи це, годинник Amazfit T-Rex 2 може показати вам найкоротшу пряму вiдстань (7) назад до мiсця початку вашого шляху, щоб ви не втрачали час, якщо поспiшайте.

Розпiзнавання силових тренувань. Тренуйте внутрiшнього звiра

Amazfit T-Rex 2 може автоматично розпiзнавати рухи та пiдраховувати кiлькiсть повторень десяткiв* типiв (8) силових тренувань, багато з яких мають варiацiї в додатку Zepp, а також вiдстежувати час вiдпочинку мiж пiдходами для пiдтримки ефективностi тренувань.

*Розпiзнавання бiльшої кiлькостi силових тренувань буде додано в OTA-оновленнi.

Пiсля завершення тренування додаток Zepp наочно покаже вам групу м'язiв, яку ви тренували, i тривалiсть тренування, щоб ви могли переконатися, що достатньо довго тренували потрiбнi м'язи.

Прокладiть свiй шлях за допомогою шаблонiв тренувань

Постiйнiсть - ключ до успiху. Створюйте власнi шаблони тренувань для 11 рiзних видiв спорту (9) у додатку Zepp, за якими ви можете стежити на Amazfit T-Rex 2.

Кожен шаблон можна роздiлити на етапи розминки, тренування, вiдпочинку, вiдновлення та завершення, якi можна повторювати до 30 разiв у кожному шаблонi. Ви навiть можете налаштувати годинник на вiдправку нагадувань або автоматичну змiну етапiв тренування в залежностi вiд частоти пульсу, тривалостi тренування, спалених калорiй тощо. Шаблони iнтервальних тренувань також можна створювати прямо на годиннику.

Зрозумiйте, на що ви здатнi

Вiдстежуйте свої результати професiйнiше за допомогою розробленого PeakBeats™ алгоритму статусу тренування, який оцiнює такi спецiальнi данi, як максимальне поглинання кисню (VO2 Max), час повного вiдновлення, тренувальне навантаження та ефект тренування.

Не обмежуйте себе завдяки бiльш нiж 150 вбудованим спортивним режимам

Величезний вибiр з понад 150 спортивних режимiв Amazfit T-Rex 2 включає режим триатлону, що перевiряє витривалiсть, професiйний режим бiгу по треку iз записом даних кiл (10) i з iнтелектуальною корекцiєю траєкторiї, а також повiльний режим вiдпрацьовування свiнгiв. Яка б активнiсть вас не захоплювала, ви, напевно, знайдете для неї вiдповiдний режим на T-Rex 2.

Розумне розпiзнавання 8 видiв спортивного навантаження

Починайте дiяти швидко i легко. Як тiльки ви почнете займатися одним з цих восьми видiв спорту, годинник розпiзнає ваш рух i автоматично (11) запропонує вам вiдкрити вiдповiдний спортивний режим.

Витримуйте шторм iз водонепроникнiстю 10 АТМ

Для тих, у кого почуття пригод нiколи не згасає, годинник має клас водонепроникностi (12) 10 ATM, що означає, що вони можуть витримати тиск води, еквiвалентний 100 метрам. Витримуйте дощi, плавайте в басейнах та пiдкорюйте океан з Amazfit T-Rex 2.

Не просто виживання, а процвiтання iз цiлодобовим контролем за здоров'ям

Розроблений компанiєю оптичний ФПГ-датчик iз 6 фотодiодами BioTracker™ 3.0 забезпечує швидкий та точний цiлодобовий монiторинг (13) серцебиття, рiвня насичення кровi киснем (SpO2) та рiвнiв стресу. Вiн також може визначити частоту вашого дихання i здатний швидко та зручно вимiряти цi чотири важливi показники здоров'я (14) лише одним натисканням (15).

Пiднiмайтеся безпечно зi значками пiдказок про рiвень SpO2

Перед початком пiдйому налаштуйте годинник так, щоб вiн попереджав вас при кожнiй значнiй змiнi висоти над рiвнем моря (16), i вiн запропонує вам виконати ручний вимiр рiвня SpO2.

Система оцiнки стану здоров'я PAI

PAI (17) збирає данi про стан здоров'я, тренування i навiть данi про повсякденнi справи, такi як прибирання будинку, i перетворює їх на єдиний показник, що дозволяє легко отримати уявлення про стан вашого здоров'я.

Монiторинг якостi сну
  • Монiторинг 18 фаз нiчного та короткого (денного) сну
  • Вiдстеження якостi дихання увi снi
  • Рекомендацiї щодо покращення звичок, пов'язаних зi сном
Потужна ОС Zepp OS

Пiдтримка стороннiх додаткiв

Велика екосистема програм включає бiльше 10 мiнi-програм, а також дозволяє навiть пiдключити годинник до камери GoPro*, щоб записувати свої пригоди прямо на ходу. А завдяки пiдтримцi Home Connect годинник допоможе покращити ваше повсякденне життя, коли ви повернетеся додому.

*Пiдтримка GoPro буде доступна в OTA-оновлень.

Iнтуїтивно зрозумiла операцiйна система Zepp OS дозволяє легко знайти те, що ви шукаєте на Amazfit T-Rex 2. Плавна взаємодiя i спецiально розроблений користувальницький iнтерфейс розумного годинника пiдвищують зручнiсть роботи з цiєю легкою та енергоефективною ОС.

Велика екосистема програм включає бiльше 10 мiнi-програм, а також ви навiть можете пiдключити годинник до камери GoPro*, щоб записувати свої пригоди прямо на ходу. А завдяки пiдтримцi Home Connect годинник допоможе покращити ваше повсякденне життя, коли ви повернетеся додому.*Пiдтримка GoPro буде доступна в OTA-оновленнi.

Пiдключiться до програми Zepp i спростiть повсякденне життя

Додаток Zepp на телефонi дозволяє вiдображати та аналiзувати данi про здоров'я та фiзичнi навантаження, мiстить магазин циферблатiв, забезпечує оновлення системи годинника та полегшує управлiння розумним пристроєм.

*Пiдтримка GoPro буде доступна в OTA-оновлень.

1Вiдповiднi данi з цiєї теми взятi з наступного звiту: H202203154768-01EN. Бiльш тривалий вплив не рекомендується, оскiльки може призвести до пошкодження годинника та його компонентiв.

2iДисплей постiйно увiмкнено

Не сортировано
Iнтерфейси пiдключення Bluetooth
Ємнiсть акумулятора 500 мАг
Артикул T-REX 2 Astro Black Gold
Вага 66.5 г
Виробник Amazfit
Висота корпусу 47.1 мм
Гарантiя, мiс 12
Дiагональ дисплея 1.39*
Датчик освiтлення є
Датчики акселерометр, гiроскоп, крокомiр, барометр, альтиметр, SpO2
Додатковi функцiї вiбрацiя, пошук годинника, погода, пошук телефону
Захист корпусу вiд води
Змiнний ремiнець так
Колiр корпусу золотистий
Колiр ремiнця чорний
Країна виробництва Китай
Матерiал корпуса полiмер
Матерiал ремiнця силiкон
Модель T-REX 2 Astro Black Gold
Монiторинг вiдстеження сну, фiзичної активностi, пройденої вiдстанi, кiлькiсть спалених калорiй, швидкiсть руху, контроль мiсця розташування, Оксиметр
Навiгацiя GPS, A-GPS
Операцiйна система AMAZFIT OS
Повiдомлення SMS, виклики, подiї календаря, соцiальнi мережi, електронна пошта, MMS, втрата зв'язку з пристроєм, низький заряд гаджета, нагадування
Пульсометр є
Рiвень захисту 10ATM
Роздiльна здатнiсть 454 х 454
Розмiр корпусу 47 мм
Сенсорний екран так
Сумiсна ОС iOS, Android
Тип чоловiчi
Тип дисплея кольоровий
Тип зарядки магнiтний з'єднувач
Тип матрицi AMOLED
Товщина корпусу 13.65 мм
Форма годинника круглi
Час автономної роботи до до 10 днiв
Ширина корпусу 47.1 мм
Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Інші товари категорії

Top